Sztárok

Az Omega is üzent Gáspár Lacinak: így reagált a zenekar az énekes bakijára

Gáspár Laci múlt szombaton az X-Faktor élő showjában az Omega együttes legendás slágerét, a Gyöngyhajú lányt énekelte, amikor is belebakizott a sláger dalszövegébe – a zenekar menedzsere felkereste az énekest, és reagált a tévesztésre.

Egyszerű bakiból napok óta tartó botrány

Szombat óta tele van a sajtó Gáspár Lacival: az X-Faktor élő műsorában az Omega együttes frontemberére, a nemrégiben elhunyt Kóbor Jánosra emlékeztek azzal, hogy Laci pár sort elénekelt a legendás Gyöngyhajú lány című slágerből, azonban a refrén második részében elhibázta a dalszöveget – gyöngyhajú helyett zöld hajú lányt énekelt. Az eset természetesen óriási visszhangot keltett az országban: sokak szerint egyszerű tévesztés történt, márpedig tévedni emberi dolog, még a legprofibb előadókkal is megtörténhet, hogy elfelejtik vagy rosszul éneklik az adott dalt, mások azonban úgy gondolják, hogy ez a bizonyos baki egészen felháborító, hiszen az előadás célja épp az lett volna, hogy Kóbor János előtt tisztelegjenek vele, ez viszont nem volt méltó a zenészhez.

A támadások mellett tehát sokan bevédték Gáspár Lacit, köztük például pályatársai, Tóth Gabi és Majka is. Az énekesnő a következőket üzente az X-Faktor mentorának: „Veled vagyunk, Gáspár Laci! Együtt kezdtük, és tudjuk Verával, milyen a lelked! Sok nagy pillanatot adtál az embereknek a hangoddal, zenéiddel! Szeretünk!”. Majka szerint nem az előadó hibázta a legnagyobbat, hanem a műsor készítői: „Szegény Gáspár Laci mit kap mert elrontott egy dalszöveget…Olyan ez mintha azért haragudnánk valakire mert a közös ima alatt besétált a templomba, megbotlott, aztán elesett” – írta bejegyzésében a rapper, aki leginkább azt sajnálja, hogy az előfelvételek alatt nem rögzítik az ilyen részeket. „Ugyanúgy, ahogy az extraprodukciók ezekben a műsorokban sokszor felvételről mennek, ezt is lehet rögzíteni előtte. Akkor ha baki van, kezdhetjük elölről…És hát a dalszöveget mindig el lehet rontani” – fejtette ki véleményét Majka. Az énekes ma először szólalt meg az eset óta a Rádió 1 reggeli műsorában, ahol elárulta, hogy a történtekre az Omega együttes is reagált, a zenekar menedzsere kereste meg az énekest.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.