Gábor Zsazsa unokája gyönyörű kislány - A szemeit nagyanyjától örökölte

A magyar származású amerikai színésznő igazán büszke lenne a kislányra.

A magyar színésznő, akinek csillaga van a Hírességek sétányán

A 20. század közepének egyik nagy szexszimbóluma volt a magyar származású színésznő, Gábor Sári, aki Zsa Zsa Gabor néven vált híressé Amerikában. A Golden Globe-díjas magyar szépségkirálynő, modell és színésznő egyike annak a kevés magyar előadóművésznek, aki csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán. A szerencse lányaként emlegetett Miss Hungary győztese 1941-ben, Hollywoodba költözése után gyorsan hírnevet szerzett magának. A színészi teljesítményét sokan megkérdőjelezték, leginkább a szépsége miatt, de botrányaival tett arról, hogy mindenki róla beszéljen. Egy alkalommal letartóztatták és a férfiakkal való "cicázása" is legendássá tette, szinte kizárólag híres milliomosokkal kötött házasságot.

Kilencszer volt férjnél, hétszer vált el, egyik házasságát alig egy hónap után érvénytelenítették. Utolsó házassága 1986-tól haláláig tartott. Két gyermeke született, egy lánya, Francesca Hilton, aki kevésbé jó sorsa volt érdemes: halála idején hajléktalan volt, és egy lepukkant lakókocsiban élt, míg unokatestvérei, Paris és Nicky Hilton luxusszállodákban laktak. 2015. január 5-én halt meg a Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházban, súlyos stroke következtében, alig több mint két hónappal a 68. születésnapja előtt. Anyja sosem tudta meg, hogy túlélte a lányát, mivel a 98 éves asszony a demenciája miatt már nem igazán érzékelte a valóságot.

Zsazsa második gyermeke, Marcus von Anhalt német üzletember sztorija már sokkal vidámabb, ő 53 évesen majd kicsattan az egészségtől, ráadásul van egy gyönyörű lánya is, akit Shanaya von Anhaltnak neveztek el. A kislány megdöbbentően hasonlít világhírű nagyanyjára.

Lapozz, mutatjuk a kislány fotóit!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!