Friss hír! Gyerekeket molesztált a „Hetedik mennyország” papja

Stephen Collins, aki a papot és egyben a hétgyermekes apukát, Eric Camdent alakította a sikersorozatban igazi bűnügybe keveredett. A „TMZ” tulajdonába jutott egy felvétel, melyen a színész bevallja a feleségének, hogy gyerekeket molesztált.

Ezt sosem hittük volna!

A sztár épp válik a feleségétől, Faye Granttől, akinek még 2012-ben vallott beteges tetteiről. Collins és Grant akkoriban párterápiára jártak, ahol a színésznek válaszolnia kellett néhány kellemetlen kérdésre, amit meg is tett, csupán nem tudta, hogy ravasz neje rögzítette a beszélgetést. Ez a felvétel került most a „TMZ”-hez, akik nyilvánosságra is hozták, de természetesen törölték az áldozatok neveit.

"A kezét a nemi szervemre tettem"

Collins a leleplezésről és egy listáról is beszél, amellyel egy korábbi vallomására utal, amit a nejének tett. Ezután a színész bevallja, hogy molesztált egy 11 éves New York-i lányt, aki az első neje rokona volt: „Volt egy pillanat, amikor megfogtam a kezét és a nemi szervemre tettem.” A sztár ezen kívül többször is megmutatta intim testrészét a lánynak. Felesége ezzel kapcsolatban megkérdezte tőle, hogy akkor volt-e erekciója, amire a férfi a következőt válaszolta: „Nem, szóval nem. Néha, talán.”

Grant ezután a többi lányról is kérdezte. Collins erre megemlített egy Los Angeles-i lányt, aki a szomszédságukban élt, és évekkel később bocsánatot próbált tőle kérni. Ezután szóba került még egy lány, aki New Yorkban élt és 12-13 éves volt a molesztáláskor.

A „TMZ” értesülései szerint az eredeti kazetta a New York-i rendőrségnél van, akik már nyomoznak az ügyben. A rendőrök három áldozatról beszélnek, a vád: kiskorúak szexuális zaklatása. Két nyomozó már kikérdezte a feleséget, és esetleges tanúk után kutatnak.

Stephen Collins sajtósa nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Fotó: hellogiggles.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!