Sztárok

Hihetetlen, milyen nagy már Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán egyetlen gyermeke: friss fotón a 14 éves Zorka

A hajdani sztárpár gyermeke 2007-ben jött a világra, mára pedig szinte kész nővé cseperedett.

Következetesen óvja gyermekeit a médianyilvánosságtól

Szinetár Dóra nem az a típusú híresség, aki úton-útfélen gyermekeivel "haknizna" a közösségi médiában. Rendhagyó alkalomnak számít, amikor a Jászai Mari-díjas színésznő közös fotón pózol csemetéivel. Mindennek hátterében tudatos döntés áll: a híresség már korán eldöntötte, hogy azon családtagjait, akik nem közszereplők, következetesen távol tartja majd a médianyilvánosságtól. Pedig a színésznő igazán kivételes, terebélyes famíliával büszkélkedhet. Három gyermeke három különböző nemzedékhez tartozik: a legidősebb, Márton - akinek édesapja Lőcsei Jenő Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus - már húszas évei második felében jár, míg a legkisebb, Benjámin - aki Szinetár jelenlegi férjétől, Makranczi Zalán színművésztől született - szeptemberben lesz öt esztendős. A jeles színésznő középső gyermeke, Zorka Veronika Bereczki Zoltánnal való házasságából született. A kislány egy többgenerációs családi házban él Szinetárral, Makranczival, a házaspár többi gyermekével, valamint a 45 esztendős színésznő szüleivel, Szinetár Miklóssal és Hámori Ildikóval.

Az elmúlt esztendőkben kész nővé cseperedett Zorkát csak elvétve láthatja a publikum, édesanyja azonban most - hosszú kihagyás után - ismét nagyszerű fotót posztolt középső gyermekéről.

Lapozz tovább, mutatjuk, mennyit nőtt Szinetár Dóra középső gyermeke!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.
Sztárok
Harry herceg biztosan nem számított arra, hogy édesapja, III. Károly király ilyen kőkemény bánásmódban részesíti őt, valamint feleségét, Meghan Markle-t.