Ez volt az ő búcsúja: Freddie Mercury titkos üzenetet rejtett el a halála előtt az utolsó videoklipjében

Freddie Mercury minden idők egyik legnagyobb hatású zenésze volt. Fantasztikus dalokkal ajándékozta meg a világot, az egyik klipjében ráadásul egy titkos üzenetet is elrejtett.

Örök legenda

Noha Freddie Mercury halála óta immáron 30 év is eltelt, a rockóriás iránt érzett szeretet egy pillanatra sem enyhült. Ma is milliók rajonganak a Queen örökzöld slágereiért, pont úgy, mint a zenekar legtermékenyebb éveiben – sőt, a banda népszerűségét még a frontember tragikus sorsa sem árnyékolja be. Mint ismert, Freddie halálát AIDS okozta, betegségébe azonban nagyon keveseket avatott be, a nyilvánosságnak pedig csak a halála előtt egy nappal számolt be arról, hogy HIV pozitív. Azután, hogy diagnosztizálták nála a betegséget, már nem igazán mutatkozott a közönség előtt, pedig szívből szerette a rajongóit – olyannyira, hogy a halála előtt egy igazán megható lépésre szánta el magát. Részletek a galériában!

A legendás énekes a húsz évvel ezelőtt debütált These Are the Days of Our Lives című dalához készült videoklipben tűnt fel utoljára. Freddie nagyon készült a forgatásra és arra, hogy megvalósítsa az ötletét.
Kattints a további képekért!

Freddie Mercury, a Queen frontembere tragikusan fiatalon, mindössze 45 évesen távozott az élők sorából, páratlan énekhangjával és kalandos életútjával azonban örökre beírta magát a történelembe. Az énekes két kanállal falta az életet és sosem vetette meg a szerelmi viszonyokat: köztudott volt, hogy rengeteg szerető fordult meg az ágyában, de a halála előtti időszakban végül rátalált az igaz szerelemre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak