Nem olyan rég Fördős Zé és Fördős Lajos összeálltak egy főzésre, és egy régi családi receptet hoztak el a nézőknek. Ez a tejfölös harcsapaprikás, kapros-túrós csuszával hosszú évek óta készül a Fördős családban, és eddig még nem volt rá panasz. Fontos is, hogy ne csak ünnepek alatt együnk halat, hanem vegyük elő akkor, amikor kedvünk van.
3/4
Fotó: Instagram
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
Nem olyan rég Fördős Zé és Fördős Lajos összeálltak egy főzésre, és egy régi családi receptet hoztak el a nézőknek. Ez a tejfölös harcsapaprikás, kapros-túrós csuszával hosszú évek óta készül a Fördős családban, és eddig még nem volt rá panasz. Fontos is, hogy ne csak ünnepek alatt együnk halat, hanem vegyük elő akkor, amikor kedvünk van.