Sztárok

Súlyos beteg Fodor Zsóka testvére - A tüdeje szinte teljesen leállt

Fodor Zsóka nagyon aggódik, mert testvére, aki már elmúlt 80 éves, súlyos betegségben szenved. A színésznő ráadásul meglátogatni, ápolni sem tudja, hiszen a férfi Venezuelában él.

Fodor Zsóka testvére nagyon beteg

A 74 éves Fodor Zsóka nagyon aggódik egyetlen még élő rokonáért, Fodor Béla Tamásért, aki 1956-ban költözött Venezuelába, ahol krómozó üzemet alapított. Mivel már negyven éve dolgozik a műhelyben, a tüdeje súlyosan károsodott.

"Ez idő alatt a króm beleette magát a tüdejébe. A tüdeje hetven százaléka leállt, nem működik. Emiatt nem jutott elég vér a szívébe, aminek viszont szívmegnagyobbodás lett a következménye. És hát már nem fiatal, elmúlt nyolcvanéves. Az orvosok azonnal eltiltották szinte mindentől, elsőnek a munkától. De még attól is, hogy a műhely közelébe menjen" - mesélte a Borsnak a színésznő.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: mediaklikk.hu

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.
Sztárok
Hamarosan újra rendszeresen színpadra áll majd a Nemzet Színésze.
Sztárok
Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy...