Édesanyja szerelme akarta feleségül venni a Barátok közt sztárját – Fodor Zsóka nemet mondott

A Barátok közt Magdi anyusa, vagyis a sokak által imádott Fodor Zsóka ma ünnepli a 74. születésnapját. Cikkünkből most számos érdekességet tudhatsz meg a színésznőről!

Híres bolondok csapták neki a szelet

Fodor Zsóka 1942. május 28-án látta meg a napvilágot Budapesten, 1965-ben végzett a Színház- és Filművészeti Főiskolán, ezután a Katona József Színházban helyezkedett el. Ezután a Békés Megyei Jókai Színház társulatához szegődött, később pedig a Magyar Televíziónál próbálta ki magát, mint bemondó. 16 éven át dolgozott a Nemzeti Színházban, innen 1995-ben jött el. A hatvanas években úgy döntött, kipróbálja magát a filmek világában is, szerepelt például az Ivan Iljics halálában és Az asszony beleszólban. Magánélete legalább olyan mozgalmas volt, mint amilyen a szakmai, kétszer ment férjhez, de volt egy gyűrűs vőlegénye is. Egy tavalyi interjúban, amelyet a Blikknek adott, elárulta, nem menne harmadszor férjhez, de ha érkezik egy olyan férfi, akivel megoszthatja életét, akkor áll elébe.

A színésznőt fiatalkorában nagyon szerették a férfiak, saját bevallása szerint is roppant csinos nő volt. Azt mondta, mindig a szakma híres bolondjai csapták neki a szelet.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: nava.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!