#filternélkül - Introvertált lány a kamera előtt - Ismerd meg Tamarát!

Egy visszahúzódó fiatal felnőtt, aki mégsem félt beengedni tízezreket a magánszférjéba. Lukovics Tamara alig több mint egy éve vlogol, de már most a magyarok egyik kedvenc youtubere. Interjú a magyar Meghan Markle-lel.

#filternélkül - Interjúsorozat Magyarország legmenőbb influencereivel

Véleményvezérek, akiket százezrek követnek. Divatos ruhák, luxuskozemtikumok, drága éttermek és lélegzetelállító utazások - dolgok, amelyekről a legtöbben csak álmodozunk. Igazán jó influencernek lenni azonban nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Új sorozatunkban hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.

Aki kérdez: Lakatos Melinda

Nem túl régi motoros

Tavaly tavasszal kezdett el videózni Lukovics Tamara, mára azonban lassan 15.000-en követik a YouTube-on csatornáját. Ő is úgy kezdte, mint a legtöbb magyar beauty vlogger: külföldi videókból inspirálódott, majd kedvet kapott hozzá, hogy kipróbálja magát a kamera előtt is. Eleinte sminkvideókkal és más beauty tippekkel kezdte, de újabban rájött, hogy a feliratkozókat sokszor jobban érdeklik a személyes életeseményei, mint ezek a kreatív tartalmak.

Nem kezeli tabuként a magánéletét, pedig introvertált kamaszlányként jellemzte magát. Büszkén mesél közelgő esküvőjéről, családalapítási terveiről, de még azt is elárulta a #filternélkül keretében, hogy mivel keresett pénzt az egyetemi évei alatt Dániában.

Lapozz, az interjú a következő oldalon indul!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!