#filternélkül - Smink, disznóvágás, deriválás - Ismerd meg Karint!

Ez a fiatal lány minden, csak nem átlagos. Dragos Karin exkluzív interjúban mesélt arról, milyen Romániában magyarként felnőni és hogyan lett hazánk egyik legnépszerűbb beauty vloggere.

#filternélkül - Interjúsorozat Magyarország legmenőbb influencereivel

Véleményvezérek, akiket százezrek követnek. Divatos ruhák, luxuskozemtikumok, drága éttermek és lélegzetelállító utazások - dolgok, amelyekről a legtöbben csak álmodozunk. Igazán jó influencernek lenni azonban nem olyan könnyű, mint amilyennek elsőre tűnik. Új sorozatunkban hazánk leghíresebb vloggereit, youtubereit és Instagram modelljeit kérdezzük arról, mi a valóság, amit a filterek elrejtenek.

Aki kérdez: Lakatos Melinda

Minden egy nyereménnyel kezdődött

Négy évvel ezelőtt a semmiből tűnt fel a Romániában élő, magyar fiatal lány, Dragos Karin. A beauty vlogger követőből lett videós, egy angliai nyereményút kapcsán és rövid idő alatt épített ki jelentős méretű, nemzetközi követői bázist. Ma már 150 ezer feliratkozója van a YouTube-on. 2016-ban lenyűgöző sminkjeivel megnyerte a magyarországi NYX Face Awards-ot, de munkásságát a Glamour Women Of The Year díjával is elismerték, közösségi média sztár kategóriában.

Szépségápolással foglalkozó videói mellett az utóbbi időben egyre több személyes tartalmat is megoszt a rajongóival, ezáltal pedig még közvetlenebbé vált velük a kapcsolata. Most olyan témákról kérdeztük a magyar lányok egyik nagy példaképét, amikről soha vagy csak nagyon keveset beszélt csatornáján. Kiderült, hogy Karin sokkal lazább, mint amilyennek elsőre a videóiban tűnik: imádja a szalonnát és a kolbászt, szívesen segít barátjának a ház körüli teendőkben, de még olyan bonyolult matematikai műveletek megoldásában is kedvét leli, mint a deriválás vagy az integrálás.

Lapozz, az interjú a következő oldalon indul!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!