Sztárok

Filmbéli szerelmespárok, akik a való életben gyűlölték egymást

Gondoltad volna, hogy igazából egyáltalán nem vonzódtak egymáshoz? Döbbenet ez a lista.

Szerelem a vásznon, utálat az életben

A közelmúltban írtunk már olyan színészekről, színésznőkről, akik nem voltak hajlandók csókolózni filmbéli partnerükkel, annyira nem volt meg köztük a kémia. Ezúttal is hasonló a téma, de most olyan sztárpárokról van szó, akik a vásznon ugyan szerelmeseket alakítottak, a való életben azonban kimondottan gyűlölték egymást. Nyilván a tényleges érzéseikből mi semmit nem szűrhettünk le, tökéletesen játszották a szerepüket. A következő listán olyan neveket találsz, akikre talán sosem gondoltál volna. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor feltétlenül olvass tovább!

Lapozz a galériánkért!

Gif: Giphy

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.