Sztárok

Gondoltad volna? Sztárok, akik ikonikus szerelmespárt játszottak, de a való életben utálták egymást

Vannak olyan filmbeli szerelmespárok, akikről a nézők simán elhiszik, hogy a való életben is izzott köztük a levegő a forgatáson, vagy még ha nem is estek szerelembe, de legalábbis megkedvelték egymást. Néhányuk esetében azonban ilyesmiről szó sincs, sőt: valójában utálták az egész helyzetet.

Nem voltak egy hullámhosszon

Amikor egy színésztől azt kéri a rendező, játssza el hitelesen, hogy rajongásig imádja a kollégáját, megteszi, még akkor is, ha gondolatban a háta közepére sem kívánja az illetőt – hiszen épp ettől számít profinak. Ha igazán jól csinálja, a nézők ebből semmit sem vesznek észre, sőt: akár simán elhiszik azt is, hogy a kamerák előtt eljátszott érzelmes pillanatokat igazából valós szerelem és gyengédség táplálta. Elsőre meglepőnek tűnhet, de ez a roppant kellemetlen helyzet sokkal többször előfordul Hollywood berkein belül, mint gondolnánk. Galériánkban mutatunk néhány ikonikus filmes szerelmespárt, akik a vásznon odáig voltak egymásért, a kulisszák mögött azonban korántsem működött köztük a kémia:

Noha Jamie Dornan és Dakota Johnson A szürke 50 árnyalata című filmben, valamint annak folytatásaiban is egymásba vannak gabalyodva, valójában a hátuk közepére sem kívánták a másikat a forgatások alatt. Sőt, a sajtó szerint a közös megjelenéseik alatt megfigyelhető testbeszédük, gesztusaik és a másikhoz való hozzáállásuk elárulják, hogy a két híresség nagyon nem kedveli egymást.
Kattints a további képekért!

Tudatosan gyermektelennek lenni ugyan ma már nem ördögtől való, de még mindig éri bírálat azokat a férfiakat és nőket, akik úgy döntenek, gyermek nélkül szeretnék leélni az életüket. És bizony, a világsztárok között is akadnak ilyenek!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Insider

Oldalak

Sztárok
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle