Sztárok

A börtönt megjárt Megasztár-énekes vallomása: "Randizgattam a házi őrizet alatt is, de még senkit nem találtam, aki igazán érdekelt volna"

Fekete Dávid a kétezres évek végén tett szert országos ismertségre, amikor bekerült a Megasztár című tehetségkutató műsorba. Két évvel ezelőtt tartóztatták le csalás és sikkasztás miatt, tavaly azonban házi őrizetbe került. Fekete most jelenlegi életkörülményeiről mesélt a Story magazinnak.

Már nem az az ártatlan srác a Megasztárból

Fekete Dávid 2008-ban robbant be a honi köztudatba, amikor bekerült a Megasztár című tehetségkutató műsorba, ahol végül az ezüstérmet sikerült megszereznie a fiatal énekesnek. Az elmúlt években azonban rengeteg viharfelhő gyűlt össze a zenei előadó feje fölött: két évvel ezelőtt csalás és sikkasztás miatt letartóztatták, miközben a párkapcsolata is véget ért. A vád szerint Fekete 2017 nyarától kezdődően járművek adásvétele kapcsán követett el csalásokat és sikkasztásokat, egyre fenyegetőbb anyagi helyzete miatt kölcsönöket vett fel magánszemélyektől is, illetőleg egy banktól is. Az összegeket ismeretlen célra fordította, majd az eladósodott cégét egy – általa is tudottan halálos betegségben szenvedő személynek – értékesítette. Ezt követően is folytatta azonban autókkal kapcsolatos tevékenységét, kölcsönöket is vett fel, melyekkel kapcsolatban elszámolni szintén nem tudott.

Tavaly végül kiengedték házi őrizetbe, azóta azonban nemigen láthattuk a nyilvánosságban, sőt interjút sem adott. Most viszont megtört a jég: a Megasztár egykori üdvöskéje a börtönben töltött időszakról és magánéletéről is mesélt a Story magazinnak.

"Nincs mit szépíteni, engem szó szerint lejárattak egy ország előtt. Csaló gazember hírében állok, holott ártatlan vagyok. De bízom abban, hogy az igazságszolgáltatás működik, és mindenki elnyeri a méltó büntetését. Nagy fordulatok lesznek még itt, és minden kiderül, legfőképp az, hogy hazudtak rólam, akik csalónak mondtak" - ígéri Fekete.
Kattints a további képekért!

Ötvenkét börtönben töltött év után kiengedték kaliforniai börtönéből Leslie Van Houtent, akit a hírhedt Charles Manson szektájának tagjaként egy véres kettős gyilkosság miatt ítéltek el 1971. januárjában – írja az MTI.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.