Őrizetbe vették Fekete Dávidot

Fekete Dávid, a Megasztár egykori ezüstérmese az utóbbi hónapokban nem dalai, hanem kétes üzletei miatt volt a bulvárlapok állandó szereplője. Pár napja bekövetkezett, amire már hosszú ideje számított, őrizetbe vették.

Fekete Dávid rács mögé kerülhet

Hétfő reggel házkutatást tartották a Megasztár egykori ezüstérmesénél, Fekete Dávidnál, ezt követően pedig őrizetbe vették. A bíróság 72 órán belül dönthet őrizetbe vételéről - értesült róla a ReflektorOnline.

Az énekes számított rá, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a rendőrség lépése, ennek többször is hangot adott Facebook-bejegyzéseiben.

Fekete Dávid kálváriája akkor kezdődött, amikor nyilvános posztban írt levelet feleségéről, és ebben közölte, el szeretne válni tőle, mert társa félrelépett. A nagy port kavaró sorok azt hittük, hogy a történet lényegét képezik, ám ezt követően fény derült rá, hogy sokkal komolyabb titkokat rejteget az énekes a magánéletét illetően.

A feleség válasz posztot fogalmazott meg, ahol elmondta, ő csak revansot vett, ugyanis Fekete Dávid őt megelőzően már számtalan alkalommal félre lépett, és gyerekeivel sem foglalkozott. Olyan is volt, hogy napokra eltűnt az egykori tinisztár, gyerekeihez pusztán azért tért haza néha, hogy közös fotókat készítsen, amelyekkel később eldicsekedhet.

Aztán a vita teljesen új aspektusba került, ugyanis kiderült, kétes üzletek, csalások fűzödnek Fekete Dávid nevéhez, ő pedig ezt egyáltalán nem tagadta.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak