Sztárok

Instagram-rekord született: percek alatt milliók kedvelték a fiatal világsztár buja fotóját

Ráadásul nem is először döntötte meg ezt a rekordot!

Billie Eilish rekordot döntött

Billie Eilish még csak 19 éves, de már az egész világ ismeri a nevét, az arcát és a dalait. A fiatal énekesnő mindig is híres volt arról, hogy minden nyilvános megjelenésekor laza, bő ruhákba bújik. Korábban már napvilágot láttak róla olyan lesifotósok által készített képek, amelyeken jobban látszik az alakja, Billie azonban – részben fiatal korára való tekintettel – sosem mutogatta magát, mindig inkább a zenéjével, nem pedig az idomaival akart sikereket elérni, mint oly’ sokan mások a popszakmában.

Pár napja azonban Billie Eilish nem várt képekkel lepte meg a rajongóit. A Vogue júniusi számához készült igencsak pikáns fotósorozaton a lázadó énekesnő végre megmutatta a nőies oldalát. Ez pedig olyannyira lenyűgözte a követőit, hogy a címlapfotó kevesebb, mint hat perc alatt elérte az egymillió kedvelést a popsztár Instagram-oldalán, ezzel pedig az NME alapján rekordot döntött, ugyanis eddig ez a legrövidebb időintervallum, hogy egy a platformra kitett poszt elérje ezt a határt. Cikkünk születésekor a képet már több mint 16 millióan kedvelték.

Nem ez az első alkalom, hogy Billie Eilish új rekordot állított fel. Márciusban az új hajszínéről tett közzé egy képet, ami olyan gyorsasággal hozta a lájkokat az énekesnőnek, hogy ezzel letaszította Selena Gomezt az Instagram képzeletbeli trónjáról. Jelenleg is ez a fotó a platform valaha volt 3. legnépszerűbb posztja.

Ha nem is olyan gyorsan, de a mostani fotósorozat egy másik képe is bekerült a rekordok közé, ugyanis jelen pillanatban ez a negyedik legtöbb kedveléssel bíró poszt az Instagramon: mostanáig több mint húszmillióan szívecskézték be. Az énekesnő előbb említett fotóján kívül csak a tragikus körülmények között elhunyt rapper, XXXTentacion halála előtt utolsó közzétett fotója előzi meg, illetve egy kép, amin egy tojás van.

Hajmeresztő kijelentést tett az egykori tinisztár édesapja. Sokan máris kétségbe vonták állításait.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.