Sztárok

Eddig sosem látott arcát mutatta meg Fehérvári Gábor Alfréd: „Jobbkezes vagyok, de bal kézzel fojtok”

Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie mindig nyugodtnak és összeszedettnek mutatja magát. Ám nemrég kiderült, hogy vannak olyan helyzetek, amikor bizony a zenész-műsorvezető családapa is robban.

Inkább lemond a pénzről, de hű akar lenni magához

A Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában Freddie elárulta, úgy érzi, hogy túlfejlett az igazságérzete. „Ha bármi atrocitás ér, ha a környezetemet atrocitás éri, ha olyan dolgot várnak el tőlem, aminek nincs realitása vagy egyszerűen igazságtalan, akkor nem tudok felette szemet hunyni. Többek között ezért nem dolgozom már ott, ahol eddig dolgoztam. Mert egész egyszerűen sarokba szorítottak, és az igazságérzetem nem hagyta azt, hogy azt mondjam »jó, legyen úgy, ahogy akarjátok«. Az a baj az igazságérzettel, hogy nem jelenti azt, hogy egyetemesen nekem van igazam, hanem azt, hogy ez az én igazam, és egész egyszerűen nem tudom megmásítani, és inkább lemondok pénzről, de magamhoz hűnek kell lennem…” – kezdte Freddie, aki azt is elárulta, mi az, amitől „robban”.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!