Sztárok

Megismered? Sokat változott a Vad angyal szívtiprója: így néz ki ma az argentin színész – fotók

A Vad angyal volt a magyarok egyik kedvenc szappanoperája a kétezres években, a férfi főszerepet pedig Facundo Arana alakította, akiért nők milliói bolondultak világszerte. Na de hogyan néz ki napjainkban az argentin származású színész?

Imádták a nők

A Vad angyal című argentin telenovella óriási népszerűségnek örvendett, hazánkban pedig minden idők egyik legnézettebb sorozatának számított, köszönhetően elsősorban Natalia Oriero és Facundo Arana alakításának, akik Milagros és Ivo karaktereit személyesítették meg. A történet szerint a különc, fiús ruhákat viselő, ám rendkívül bájos lány és a gazdag Di Carlo család sarja egymásba szeretnek, ám rengeteg nehézséggel, valamint akadállyal kell megküzdeniük azért, hogy boldogan élhessenek együtt. A jóképű Arana a húszas évei végén járt a széria forgatása idején, sármjának köszönhetően pedig sok női néző szívét hódította meg. Idén márciusban ünnepli az 50. születésnapját, így nem csoda, hogy a sorozat debütálása óta sokat változott: bár sosem harcolt szépészeti beavatkozásokkal az idő múlása ellen, azt azért nem lehet elvitatni, hogy ma már máshogy néz ki, mint amikor megismertük. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest most a színész:

Emlékszel? Így ismerte meg a világ a jóképű sorozatsztárt, aki a Vad angyalnak köszönhetően egy csapásra óriási hírnévre tett szert. Az utóbbi időben azonban jóval kevesebbet lehet hallani róla, pedig természetesen vele is történt egy s más.
Kattints a további képekért!

Olyan nemzetközi sztárokhoz csatlakozott, mint Gerard Depardieu vagy Steven Seagal.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.