Súlyos sérülést szenvedett az Exatlon versenyzője

A műsor során több versenyzőt is ért már kisebb-nagyobb sérülés, így ennek lehetőségével mindannyiuk számol – azt azonban Kőnig Anna sem gondolta volna, hogy a hétfői versenynapon olyan csúnya balesetet szenved majd, hogy miatta félbeszakítják a futamot.

Nem engedték, hogy folytassa

A Kihívók versenyzője, Kőnig Anna a hétfői versenynap futama során sérült le, miközben egy kötélakadályt fejelt le véletlenül – bár az ütés után Anna folytatta a versenyt, társai azonnal észrevették, hogy valami nincs rendben, így leállították a futamot. A versenyzőt azonnal elvitte a mentő egy kivizsgálásra, azonban estére Anna ismét visszatérhetett a táborba, sérülése nyoma viszont még mindig látszik az arcán.

A Borsnak Anna azt mesélte, hogy a pálya végén nagyon hevesen szaladt, ezért történt, hogy az utolsó akadálynál beleakadt a kötélbe és elesett. A baleset után egyből folytatta volna a játékot, ám érezte, hogy zavarossá vált minden és dülöngélt.
Kattints a további képekért!

A kommentelők nem győzték dicsérni a 31 éves műsorvezetőt, aki egy gyönyörű Daalarna ruhában tündökölt a M2 Petőfi TV-n közvetített Kovács László-Zsigmond Vilmos Magyar Operatőr Díj gáláján.

Leadfotó:instagram.com/exatlonhungary

Oldalak