Sztárok

Mi lett vele? Új életet kezdett vidéken Eszenyi Enikő - Ezt állítják róla a kollégái

Eszenyi Enikő új életet kezdett vidéken, s úgy hírlik, rengeteget formálódott az utóbbi időben. Nemcsak a hajszíne lett más, de a személyisége és a természete is megváltozott.

A botrány után vidékre ment

Tavaly az Eszenyi Enikő-ügy miatt volt hangos a sajtó: mint ismert, a Kossuth- és Jászai-díjas művésznő több mint tíz évig állt az intézmény élén, ám számos kollégája, alkalmazottja vádolta meg azzal, hogy agresszivitásával, zsarnoki természetével, állandó abúzusával és másokat alázó viselkedésével rendkívül megnehezítette a munkakörülményeket, valamint toxikussá tette a légkört. Eszenyi végig tiltakozott az őt ért vádakkal szemben, végül lemondott igazgatói posztjáról, melyet régi kollégája, Rudolf Péter vett át tőle. A művésznő ezután sokáig nem hallatott magáról, eltűnt a nyilvánosság elől és egy időre elvonult a szülővárosába, Csengerre. Azóta sok minden történt vele, s mára teljesen új életet kezdett, ráadásul nemcsak a hajszíne, de látszólag a személyisége is gyökeresen megváltozott: további részleteket a galériánkban találsz!

Eszenyi Enikő tavaly intett búcsút a Vígszínháznak, s rájött, hogy a botrányos távozása után környezetváltozásra van szüksége. Vidékre költözött, és úgy tűnt, nem is tér vissza a művészvilágba egy jó darabig. Végül szép lassan újra önmagára talált, bennfentesek szerint pedig olyan, mintha teljesen kicserélték volna – és nem csak az új, extravagáns hajszíne miatt.
Kattints a további képekért!

Eszenyi Enikőt lesújtotta a legendás művésznő halála.

Leadfotó: Instagram/ eszenyieniko

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.