Sztárok

El sem hiszed, ki ad koncertet jövő nyáron Budapesten: újabb világsztár érkezik hazánkba

A Papp László Budapest Sportarénában lép fel a többszörös Grammy- és Oscar-díjas amerikai soul és R&B előadó, John Legend, aki olyan albumairól ismert, mint az “All of Me”, "Get Lifted" és a "Love in the Future".

Sztárdömping

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, 2023-ban hazánkban koncertezik majd Justin Bieber, de a mai napon újabb hírnek örülhetnek a zene rajongói, ugyanis John Legend szintén Magyarországra érkezik: az énekest igazi csodagyereként tartották számon, akit nagymamája tanított meg zongorázni, és templomi kórusban énekelve nőtt fel, majd a Pennsylvaniai Egyetemre járt, ahol egy acappella csoport társszerzője volt. Hamarosan megismerkedett Kanye West feltörekvő hip-hop előadóval, és a két zenész együttműködött egymás demóiban. Az énekes lyan előadókkal dolgozott együtt, mint Alicia Keys, Twista, Janet Jackson és Kanye West. Két további szólóalbum után 2010-ben kiadta a Roots-al közösen, a Wake Up! albumot. A tévében is megjelent a Duets versenyben coachként, mielőtt megjelent volna következő albuma, a 2013-as Love in the Future. A művész Oscar, Golden Globe-ot és Grammyt kapott a Common-al a 2014-es Selma című filmben szereplő Glory című dalukért, majd később Emmy-díjat kapott a 2018-as Jesus Christ Superstar Live in Concert című produkcióban nyújtott teljesítményéért.

Lapozz a dátumért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...