Sztárok

Eszenyi Enikőre rá sem lehet ismerni: extrém hajszínt választott

Állítólag a színész-rendező nemcsak külsőleg változott meg, sokkal nyugodtabb és kedvesebb lett.

Teljesen megváltozott

Január 11-én ünnepli a 60. születésnapját Eszenyi Enikő, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, színházi rendező. A Vígszínház egykori igazgatója tavaly, 10 év után azután távozott a posztjáról, hogy márciusban korábbi vígszínházi színészek nyílt levélben álltak ki az igazgatónő ellen, azt állítva, hogy viselkedése közrejátszott abban, hogy távoztak a színházból. A nyílt levélhez később több korábbi tag és munkatárs is csatlakozott, sokan előrukkoltak saját történetükkel a médiában, azt állítva, hogy az igazgatónő rendszeres verbális és fizikai abúzusok mellett vezeti az intézményt. Eszenyi Enikő ezután lemondott, visszavonta következő igazgatói pályázatát és távozott az intézményből. Helyét Rudolf Péter vette át.

A színésznő ezek után eltűnt a köztudatból, a közösségi oldalain sem posztolt hónapokig, később szülővárosában, Csengeren, valamint Pozsonyban tevékenykedett, majd júniusban jött a hír, hogy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban kerül színpadra egy rendezése. Akkor nagy volt a felháborodás, sok pályatársa nem értett egyet azzal, hogy a botrány után máris új lehetőséget kapott. A Blikk értesülései alapján azonban Eszenyi Enikő az utóbbi időben teljesen megváltozott, az átalakulás részeként pedig a külsejét is felturbózta.

Így ismertük meg Eszenyi Enikőt:

Néz meg, hogy néz ki most a színész-rendező – lapozz!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....