Sztárok

Sosem látott, 26 évvel ezelőtti fotók kerültek elő Erős Antóniáról: Elbűvülő menyasszony volt

Korábban sosem látott képeket osztott meg magáról Erős Antónia. A fotókon tökéletesen látszik, milyen gyönyörű menyasszony volt.

Csodás fotók

Az RTL közkedvelt híradósa 26 évvel ezelőtti esküvői képeket posztolt, amelyeket követői korábban még sosem láthattak. Erős Antónia alig változott valamit a több mint negyed évszázad távlatából.

A képekhez írt posztból kiderült, hogy Erős Antónia annak ellenére, hogy nagyon is vigyáz az értékeire, a karikagyűrűjét egyszer mégis elhagyta.

"Elveszítettem a karikagyűrűmet sok évvel ezelőtt. Sokkoló volt, és egyben nagyon ostoba dolog. Utazás közben levettem, mert bekrémeztem a kezemet, aztán ott felejtettem egy benzinkútnál. Pedig tudok vigyázni a dolgaimra, és nagyon nem szeretem elveszíteni őket" - írta a híradós, majd hozzátette, azóta férje megajándékozta egy új gyűrűvel, amire már nagyon vigyáz.

Forrás és fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.