Már ilyen nagy Erdei Zsolt koraszülött kislánya – Madár sírt örömében, amikor a pici járni kezdett

Erdei Zsolt kislánya koraszülöttként jött a világra, életének első három hónapját egy inkubátor védelmében töltötte. A kis Gréta most 22 hónapos, egészséges, gyönyörű és szépen fejlődik, bár egy picit lassabban kortársainál. Nézd meg a kislányról készült friss fotókat és olvasd el, mit mondott róla büszke apukája!

Erdei Zsolt kislánya koraszülött volt

A 41 éves Erdei Zsolt kislánya Gréti a 27. hétre született, tehát csaknem három hónappal korábban érkezett a vártál. Emiatt az orvosok nem sok jóval kecsegtették a szülőket, azt mondták, az első öt nap kritikus lehet. A pici azonban élni akart. Az átélt nehézségekről Madár a Story Extra tegnapi adásában mesélt, ahol elmondta, kislánya ijesztően pici volt, amikor először látta. A baba karja alig volt vastagabb, mint az ő mutatóujja.

"Az első pillanatokban azt mondták, hogy az első, mondjuk öt nap kritikus. Aztán, amikor eltelt, azt mondták, további két hét még kritikus. És ez így ment, ment tovább... És azt kell mondanom, hogy valahol ezek szép pillanatok is voltak, egy egységként működtünk a Rékával" - emlékezett vissza a műsorban Madár.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: rtlklub.hu/storyextra

Oldalak

Szólj hozzá Te is!