Dögös, karakán, szabálytalan - Emma Mackey, a Netflix új sztárja

A Szexoktatás női főszereplőjéért rajong Hollywood, legutóbb épp Gal Gadot-val forgatott.

Berobbant a filmiparba a francia szépség

Egy csapásra lett az álomgyár és a nézők kedvence a misztikus brit-francia szépség, Emma Mackey, köszönhetően a Netflix új tabudöntő sorozatának, a Szexoktatásnak. A brit-francia színésznő gyakorlatilag a semmiből jött, kapcsolatok nélkül, pusztán eredményes castingoknak köszönheti, hogy 2019-ben megkapta Maeve Wiley karakterét a tinédzsereknek szóló vígjáték-sorozatban. Még állandó fekete bárányként is hamar a műsor egyik legnépszerűbb szereplőjévé vált - az örök lázadó, rózsaszínhajú, szarkasztikus humorú és szuperokos tinédzser hiteles, hús-vér példaképe lett a kamaszlányoknak.

Első filmes szerepe egyébként 2016-ban, a Badger Lane horrorfilmben volt, melyben ő volt Michelle megformálója. Legutóbb pedig Kenneth Branagh Halála a Níluson című filmjében tűnt fel, Annette Bening és Gal Gadot mellett, de 2020-ban szerepelt még a The Winter Lake című thrillerben is, 2021-ben pedig az Eiffel francia filmben láthatjuk majd, mint Adrienne Bourgès.

További részletek a galériában!

A francia születésű - amit megjelenése alapján le sem tagadhatna - színésznő átlagos családból jön: édesapja, Philippe francia származású, iskolaigazgatóként dolgozik, édesanyja, Rachel angol, önkéntes egy jótékonysági szervezetnél. Két fiú testvére van, Benjamin és Samuel.
Kattints a további képekért!

A sakk és a sorozat izgalmairól és személyes tapasztalataikról is beszélgettek.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!