Sztárok

Emily Ratajkowski bikinis videóban bizonyította be, hogy tényleg ő az egyik legdögösebb nő a világon: Alaposan felborzolta a kedélyeket

Emily Ratajkowski általában nem szégyenlősködik és ez most sem volt így.

Apró bikini

Nehéz lenne pontosan megmondani, hogy a világon hány ember rajong Emily Ratajkowski gyönyörű modellért, de az a közel 30 millió ember biztos, aki követi őt Instagramon és akikkel most megosztott egy igazán forró videót.

A szupermodell egy leopárd mintás apró bikiniben pózolgat és azt mindenképp tegyük hozzá, hogy nemcsak öncélú magamutogatásról volt szó, ugyanis a poszttal Emily a saját márkáját, az Inamorata-t promótálta, ami elsősorban fürdőruhákat forgalmaz, például azt is, amit a dögös modell a videón visel.

Amellett, hogy Emily általában nem rest megmutatni, hogy megnyerte a genetikai ötöslottót, új projektbe kezdett: podcastet indított High Low with Emrata címmel, ahol különböző társadalmi témákról, feminizmusról és még sok minden másról indít diskurzust.

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.