Sztárok

Emily Ratajkowski bikinis videóban bizonyította be, hogy tényleg ő az egyik legdögösebb nő a világon: Alaposan felborzolta a kedélyeket

Emily Ratajkowski általában nem szégyenlősködik és ez most sem volt így.

Apró bikini

Nehéz lenne pontosan megmondani, hogy a világon hány ember rajong Emily Ratajkowski gyönyörű modellért, de az a közel 30 millió ember biztos, aki követi őt Instagramon és akikkel most megosztott egy igazán forró videót.

A szupermodell egy leopárd mintás apró bikiniben pózolgat és azt mindenképp tegyük hozzá, hogy nemcsak öncélú magamutogatásról volt szó, ugyanis a poszttal Emily a saját márkáját, az Inamorata-t promótálta, ami elsősorban fürdőruhákat forgalmaz, például azt is, amit a dögös modell a videón visel.

Amellett, hogy Emily általában nem rest megmutatni, hogy megnyerte a genetikai ötöslottót, új projektbe kezdett: podcastet indított High Low with Emrata címmel, ahol különböző társadalmi témákról, feminizmusról és még sok minden másról indít diskurzust.

Forrás: Instagram Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.