Sztárok

Tudtad? Ezt a nőt vette feleségül Elton John – Ilyen volt a házasságuk

Elton John 1993-ban ismerte meg David Furnishst, akivel 2014-ben, több mint egy évtizedes bejegyzett élettársi kapcsolat után hivatalosan is összeházasodott. A pár immáron 28 éve él boldogságban és közösen nevelik örökbe fogadott fiaikat. Azonban a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas zenész hosszú évekkel ezelőtt egy nőnek is kimondta a boldogító igent…

Nem vállalta fel önmagát

Elton John korunk egyik legnagyobb zenei ikonja, aki páratlan tehetségével és utánozhatatlan slágereivel örökre beírta magát a történelembe. A kiváló előadóról köztudott, hogy a saját neméhez vonzódik, s lassan három évtizede él boldog párkapcsolatban a férjével, akivel idilli környezetben, boldogságban és harmóniában nevelik közös, béranya segítségével világra jött gyermekeiket. Elton John ma már büszkén vállalja a nyilvánosság előtt az identitását, azonban ez nem mindig volt így: fiatalként a családja és az egész világ előtt is leplezte a szexuális irányultságát, sőt, éveken keresztül önmagának sem tudta bevallani, hogy csakis férfi mellett képzeli el az életét – olyannyira próbálta titkolni, hogy volt idő, mikor egy nővel állt az oltár elé. Négy éven keresztül éltek boldogtalan házasságban, mígnem hitvese egy nap közölte: a kapcsolatuknak nincs jövője. További részletek a galériánkban!

Természetesen Elton már a megismerkedésük pillanatában is érezte legbelül, hogy a kapcsolat boldogtalanságra van ítélve, ám mindenképpen fenn akarta tartani a látszatát annak, hogy a nőkhöz vonzódik. Utólag persze rájött, hogy élete egyik legrosszabb döntését hozta meg, mikor gyűrűvel a kezében feleségül kérte az asszonyt, akkoriban azonban fel sem merült benne, hogy négy gyötrelmes év vár rájuk.
Kattints a további képekért!

Elton John önéletrajzi könyvében őszintén vallott a sztárról - hihetetlen dolgokat állít a pop királyáról.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...