Sürgősen operálni kellett a magyar modellt, de a műtét nem sikerült

Megrázó bejegyzésben számolt be Pillmann Lívia hátborzongató balesetéről, és az incidenst követő kórházi kálváriájáról, ami során majdnem elveszítette az egyik kezét.

Pillmann Lívia balesete

Balesetet szenvedett Pillmann Lívia, Los Angelesben élő magyar modell. Az Instagram-oldalán osztotta meg történetét, ami még 2020 őszén esett meg vele. Hét napig szorult kórházi kezelésre, miután Mexikóban leesett egy tetőről – az eset idején egyébként teljesen józan volt, erről mindenkit biztosított a bejegyzésben. Az esés következtében a kezét átszúrta egy kaktusz tövise. Rögtön egy helyi kórházba szállították, ahol sürgősen megoperálták, de mint később kiderült: ez a műtét nem volt sikeres, a seb ugyanis elfertőződött.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

Pillmann Lívia Magyarországon született és nevelkedett. 16 évesen hagyta el hazánkat, hogy modellkarrierbe kezdjen. Azóta számos helyen megfordult, élt többek között Párizsban, Milánóban, Londonban, Tokióban és New Yorkban is.
Kattints a további képekért!

A mindig kifogástalan külsejéről ismert Nicole Kidman feltöltött egy képet az Instagram-oldalára, amin alig lehet ráismerni. Ha nem tudnánk, hogy ő van a fotón, biztos, hogy soha nem találnánk ki magunktól!

Leadfotó: instagram.com/livia_pillmann

Oldalak