37 éves korában legyőzte a rák a népszerű sorozatsztárt

Marnie Schulenburg elvesztette a harcot a mellrákkal szemben. Férje és kétéves kislánya gyászolja.

Elhunyt Marnie Schulenburg

37 éves korában elhunyt Marnie Schulenburg, aki két népszerű amerikai szappanoperában is szerepelt, a One Life to Live című sorozatban Jo Sullivan szerepében láthattak a nézők, az As the World Turns című szériában pedig Alison Stewartként tűnt fel – írja a 24.hu. Május 17-én, egy New Jersey-i kórházban érte a halál.

A korábban Emmy-díjra is jelölt színésznőnél 2020-ban, pár hónnappal kislánya születése után diagnosztizáltak 4. stádiumú áttétes mellrákot. Férje, az Utódlás című HBO-sorozattal ismertté vált Zack Robidas a Facebok-on erősítette meg a hírt, majd köszönetet mondott a rajongók a diagnózis megszületése óta folyamatos támogatásának. „Úgy döntöttünk, hogy vakhittel győzzük le a diagnózist. Csak a jövőről beszéltünk, és csak előre tekintettünk. Nem tudom, hogy ez volt-e a helyes döntés, de csak erről tudtuk, hogyan kell csinálni” – írta.

A színésznő, akinek szombaton lett volna a születésnapja, még anyák napján osztott meg egy bejegyzést a közösségi oldalán, amiből kiderült, hogy hazatérhetett a kórházból, ám oxigénpalackra van szüksége a túléléshez – idézi fel az Index.

A nyughatatlan fiatalok című sorozatban debütált, és egészen napjainkig aktívan forgatott. A Rejtély (Fringe), a Manhattan Love Story, illetve a Sherlock és Watson néhány epizódjában is játszó Schulenberg utoljára a City on the Hill harmadik évadában tűnik majd fel – ez júliusban fog megjelenni a Showtime-on.

Leadfotó: Robert Voets/CBS Photo Archive via Getty Images

Oldalak