Édes fotók készültek a Hooligans dobosáról és gyermekeiről

A macsó külső érző szívet takar… Ez a mondás tökéletesen igaz Kiss Endire, és ezt a fotók is alátámasztják. A vad rocker számára a család az első: a próbák után hazasiet, ha teheti, reggelente ő viszi gyermekeit óvodába, sőt a kicsik még egy-egy koncertre is elkísérik édesapjukat.

"A lányaim az Istenek"

Kiss Endi mostanában rendkívül elfoglalt, a zenész próbáról próbára siet, hiszen az év végén két nagyszabású eseményen is tökéletesen kell teljesítenie: december 5-én a Havasi Symphonic Aréna Show-ban, a leggyorsabb zongorista mellett Endi is színpadra lép majd. A dobos december 14-én ráadásul zenekarával a Hooligansszel is nagykoncertre készül a Magyar Virtuózok Kamarazenekarral. A rengeteg elfoglaltság mellett Endi mégsem hanyagolja el a családját, minden szabad percét Bogival, Kiarával és Larisszával tölti.

„Számomra a lányaim az Istenek, ők a legfontosabbak nekem. Ugyan sokat dolgozom, de igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy a délután nagy részét a csajokkal tudjam tölteni. Korán kelő típus vagyok, így reggel én szoktam őket oviba vinni, görkorival vagy biciklivel, utána pedig különórákra kísérjük őket. Úszni és balettozni járnak és zenélnek is. Nem szeretném őket erőltetni, de úgy tűnik, elég muzikálisak: mindhárom lány énekel, Bogi gitározik, Kiara reményeim szerint zongorázni fog, Larisszát pedig saját magam tanítom dobolni. Jártak Rocksuliba is, és nagyon élvezték, néha a fellépéseinkre is eljönnek, igazi Rock ’n’ Roll család vagyunk” – mesélte a büszke apuka.

Fotó: Red Lemon

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!