Sztárok

Sokáig szégyellte: Ed Sheerant gyerekkorában bántalmazták

A 2019-es Sziget legnagyobb sztárja hosszú évekig szorongott emiatt.

A világ kedvence

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes, Ed Sheeran szempillantás alatt vált szupersztárrá. A tehetséges zenész a suffolki Framlinghamben nevelkedett, majd 2008-ban Londonba költözött, hogy zenei karriert építsen. 2011 elején kiadott egy független lemezt No. 5 Collaborations Project címmel, amelyre felfigyelt Elton John és Jamie Foxx is. A gitáros-énekes élete innentől hatalmas fordulatot vett, utcazenészből hirtelen világsztár lett, aki stadinokat tölt meg a koncertjeivel és nincs ember, akinek ne lenne szimpatikus. Nem volt ez azonban mindig így.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Home&Design
Nálad sincs légkondi a lakásban? Ne csüggedj, néhány ügyes trükkel gond nélkül lehűtheted a lakást a legnagyobb melegben is.
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.