Sztárok

Kétszeres anyuka lett a magyar szupermodell – Kislánya gyönyörű nevet kapott

Az egykori magyar topmodell immár két gyermek boldog édesanyja. Fotókon Ebergényi Réka és alig kéthónapos kislánya.

Ebergényi Réka kislányai

A csodaszép magyar topmodell mindent elért, amit a divatszakmában érdemes: többször is körbe utazta a világot, a legnagyobb divatcégek kifutóján vonult végig, a legrangosabb magazinok címlapján pózolt, és világmárkák kampányarca volt. Pedig nem könnyen fogadta be a divatszakma. Bár kamaszként is megpróbálkozott vele a soproni lány, végül viszonylag későn, húszéves kora után fedezték fel, amikor még angolul sem igazán beszélt. Akkortól fogva viszont nem volt megállás egészen a csúcsig. 2002-ben ő volt a második magyar, aki fellépett a Victoria’s Secret Fashion Show-n, 2003-ban pedig a neves Sports Illustrated fürdőruha katalógusban szerepelt, de további sikereinek listája olyan hosszú, hogy felsorolni is nehéz.

Irigylésre méltó karrierje mellett két gyönyörű kislány édesanyja. Első gyermeke, Mara 2012. december 7-én jött világra, 2021-ben pedig tovább bővült a kis család.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Ebergényi Réka nyolc évvel ezelőtt hozta világra első kislányát, Marát Budapesten, de nem sokkal a szülés után Angliában folytatták az életüket. Ekkor felhagyott a modellkedéssel, és bár később tervezett visszatérni, de ez már olyan döcögősen ment, hogy inkább nem erőltette.
Kattints a további képekért!

A zenész 2019-ben ütközött egy rendőrautóval, amelynek sofőrje maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Leadfotó: instagram.com/rekaebergenyi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.