Sztárok

Fiatal volt és jóképű, mégsem futott be igazán: Így él most az eredeti Dűne sztárja

Nyilvánvalóan nem úgy néz ki, mint mikor a húszas évei elején szerepelt a Dűnében, de igazán nincs oka a panaszra Kyle MacLachlannek.

David Lynch-csel együtt jutott fel a csúcsra

Napjainkban milliók vannak rákattanva az „új” Dűnére, ami zsúfolásig van olyan nagyágyúkkal, mint Timothée Chalamet, aki a főszereplőt Paul Atreidest alakítja, valamint ott van még Zendaya, Oscar Isaac, Jason Momoa és Javier Bardem. Az eredeti filmet viszont alig ismerik, aminek egykori sztárja Kyle MacLachlan volt.

A most 64 éves színész leginkább arról híres, hogy előszeretettel dolgozott David Lynch filmrendezővel, és milyen jól tette, hiszen Lynch produkciók őt is híressé tették. Ott van például az 1984-es Dűne, és a két évvel később készült Kék bársony, amik eleinte nem szóltak nagyot, de mára kultuszfilmek lettek. Akárcsak a 90-es években pörgött, és a 2017-ben újjáélesztett Twin Peaks sorozat, valamint annak filmelőzménye, a Twin Peaks: Tűz, jöjj velem! A sorozatért két alkalommal is elnyerte a legjobb színésznek járó Golden Globe-díjat, ami nem csoda, hiszen mesterien alakította Dale Cooper nyomozót. Kíváncsi vagy, azóta mennyit változott?

Kattints a galériára!

Paul Atreides és Dale Cooper után nem sikerült igazán maradandó filmes karaktert nyújtania, pedig rengeteg filmben játszott. Sőt volt egy nagy mellényúlása 1995-ben a Showgirls-szel. Főszerepet játszott az erotikus botrányfilmben, ami nemcsak szigorú besorolást kapott, de ráadásul rossz kritikát is. Szerencsére nem került a karrierjébe, és azután is bőven foglalkoztatták a színészt.
Kattints a további képekért!

A Walker, a texasi kopó korábbi főszereplője nyolcvanon felül is aktív a közösségi médiában. Noha tekintete ugyanolyan szikár és kemény, mint hajdanán, a külseje látványosan megváltozott.

fotó: gettyimages/CBS Photo Archive

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...
Egészség
Valószínűleg korábban is tisztában voltál azzal, hogy az egészséges étrend nagyon fontos összetevője a hosszú életnek. Egy friss kutatás eredményei viszont rávilágítottak arra, hogy bizonyos ételek...
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...