Sztárok

Így teltek Dunai Tamás utolsó hónapjai - otthonában, tragikus hirtelenséggel hunyt el a közkedvelt magyar színművész

A szakmában mindenki rajongott érte, de a magánéletében is csak sikereket könyvelhetett el. Az ország még mindig nem ocsúdott fel teljesen a döbbenetből, amit Dunai Tamás váratlan halálhíre okozott.

Remek színészként, nagyszerű emberként ismerte mindenki

Február 22-én, hetvenhárom esztendős korában elhunyt Dunai Tamás Jászai Mari-díjas magyar színművész, generációk örök kedvence, a honi színházművészet egyik nagy öregje, aki filmes és televíziós munkáival, sőt megannyi emlékezetes szinkronszerepével is maradandót alkotott. A közönség és a pályatársak a sokszínű, érzékeny, leleményes művészt tisztelték és szerették benne, többszörös édesapaként, sőt nagypapaként viszont a családja is rajongott érte. Dunainak megadatott az a kivételes kegy, amit a legtöbb színművésztől sajnos megtagad a sors: szakmai- és magánélete egyaránt kiegyensúlyozott volt, és bár a Kossuth-díj még hiányzott a neki ítélt állami kitüntetések egyébként impozáns sorából, pályája kereknek, teljesnek, lezártnak tekinthető. Mégis idejekorán szólította el tőlünk a végzet. De hogyan teltek a nagyszerű színművész utolsó hónapjai, és halála előtt miért egy Darvas Iván-idézettel próbálta megacélozni a lelkét? Lapozd fel galériánkat, rögtön kiderül!

A színművész főként a családjával töltötte élete utolsó hónapjait - írja a Meglepetés magazin. Óriási megtiszteltetésként élte meg, hogy 2022-ben őt is a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjai közé választották.
Kattints a további képekért!

Walt Disney a világ leghíresebb rajzfilmkészítője volt, élete azonban számos titkot rejtett – sokan például csak a halála után tudták meg, hogy komoly függőségben szenvedett, ami nagy fájdalmakat okozott neki.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.