Smink és retus nélküli fotót posztolt Dobó Ági, csodájára járnak a szépségkirálynőnek

Dobó Ágnes nem fél megmutatni valódi arcát, követői pedig értékelik is természetes szépségét.

Nem hiába szépségkirálynő

A 32 éves Dobó Ágnes még 2010-ben lett a Miss World Hungary győztese, azonban egy baleset miatt az abban az évben megrendezett Miss World nemzetközi szépségversenyen nem tudott részt venni. Magánéletében viszont ennek ellenére minden jól alakult, ugyanis még ugyanebben az évben összeköltözött Kis Csabával, akitől két gyermeke is született, Benedikt 2013-ban, illetve Nataniel 2016-ban. Időközben megszerezte jogi diplomáját is a Debreceni Egyetemen, 2017-ben pedig megnyerte az RTL Klub gasztrorealityjét, A Konyhafőnök VIP változatát. A nézők 2018-ban is láthatták a képernyőkön párjával, Kis Csabával a Nyerő Páros című műsorban, 2020-ban pedig a TV2 csatornáján tűnt fel mint a Love Bistro versenyzője, aztán a Mokka műsorvezetője. Szépsége az évek alatt mit sem fakult, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy az Instagramon például 176 ezren kíváncsiak minden nap a gyönyörű Ági posztjaira. Most éppen smink és retus nélküli arcát mutatta meg a szépségkirálynő, fotóját pedig nem győzték dicsérni a követői.

Dobó Ági az a fajta nő, akinek a full smink remekül áll, de nem fél magát megmutatni anélkül sem - minden bizonnyal a természetesség híve, ugyanis nem ez az első alkalom, hogy szerkesztés és smink nélküli fotót osztott meg magáról.
Kattints a további képekért!

A magyar színészpáros szerelme évek óta tart, hamarosan a boldogító igent is kimondják, de a közeljövőben még nem tervezik a családjuk bővítését.

Leadfotó: Instagram/doboagi

Oldalak