Így néz ki Palotai Zsolt lánya, aki a legendás DJ helyett vett át egy nagyon neves díjat

Megható pillanatok voltak ezek DJ Palotai halála után.

Ő lett az év DJ-je Magyarországon

Az underground zenei élet egyik legnagyobb ikonját veszítette el a hazai zenei szcéna, amikor DJ Palotai 62 éves korában elhunyt.

Palotai Zsolt, aki DJ Palotai néven vált ismertté, az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik legfontosabb meghonosítója volt Magyarországon. A Tilos Rádió műsorainak meghatározó szereplőjévé vált, és a neve összefonódott az underground zenei élettel.

A fővárosi kultúra értékeinek gazdagításáért odaítélt Pro Cultura Urbis-díjat is elnyerte. A DJ Szövetség által minden évben megrendezett szakmai szavazáson Az év DJ-je címet is ő kapta.

A galériánkban megnézhetitek, hogyan néz ki DJ Palotai lánya, aki elhunyt édesapja helyett vette át az elismerést.

A művész halálhíréről barátai és kollégái számoltak be a közösségi médiában. Pándi Balázs zenész-újságíró és Pritz Péter zenei újságíró is elbúcsúzott tőle. A lemezlovas kollégája, Sobek anno egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban osztott meg egy üzenetváltást közte és Palotai Zsolt között. Ebből kiderült, hogy a legendás DJ halála előtt három nappal nagyon beteg volt és az ágyból sem tudott kikelni.
Kattints a további képekért!

Január közepén egy sokkoló bejegyzéssel tudatta a világgal, hogy súlyos beteg.

Leadfotó: Facebook/DJ Palotai/RTL

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.