Sztárok

Aranyból volt a szíve: megindító, amit Diana hercegnő tett Down-szindrómás keresztlányáért

Noha Diana hercegnő csupán két évig ismerhette Down-szindrómával született keresztlányát, végig mellette állt és segítette, amiben csak tudta.

Számíthattak rá

Diana hercegnő élete nem volt könnyű: a kulisszák mögött sokat szenvedett a boldogtalan házassága, valamint a királyi család szigorú szabályai miatt, helyzetén pedig az sem segített, hogy minden lépését gátlástalan és mindenre elszánt lesifotósok követték. A félénk és tapintatos hercegnő kedvességével, illetve bájával meghódította az egész világ szívét, ezzel pedig kiérdemelte “a nép hercegnője” nevet, népszerűségét azonban élete végéig jótékonysági célokra használta fel. S noha még a magánélete legintimebb részéleti is napvilágra kerültek, azt már csak kevesen tudják, hogy volt egy keresztlánya, aki Down-szindrómával született – Diana a szívén viselte a gyermek sorsát, s megható módon igyekezett segíteni neki. Részletek a galériában!

Diana hercegnő egyik legjobb barátnője, Rosa Monckton 1995-ben hozta világra kislányát, Domenicát, aki Down-szindrómával született. Az asszonyt nagyon letörte, amikor tudomást szerzett gyermeke állapotáról, a hercegnő adott erőt neki.
Kattints a további képekért!

Diana hercegnő és Hasnat Khan két évig alkottak egy párt, boldogságuk azonban sosem teljesedhetett ki igazán. A férfi évekig gyászolta a szívek királynőjét, mostanra azonban újra rátalált a szerelem.

Leadfotó: Georges De Keerle/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.