Diana titkos példaképe: Ezt a világsztárt irigyelte egész életében

Döbbenetes titokra derült fény.

Boldogtalanságra ítélve

Mostanra nyílt titok, hogy kész katasztrófa volt a brit trónörökös, Károly walesi herceg és Diana hercegné házassága. Tündérmeseként indult a fiatal, kedves, elbűvölően bájos,és kötelességtudóan udvarias arisztokratikus nő élete a királyi család tagjaként: hozzáment álmai hercegéhez, az emberek imádták és az anyaságban megtalálta önmagát. Azonban ez nem volt elég ahhoz, hogy a házasság ne fusson zátonyra, amiből aztán az évszázad válása kerekedett. Diana nyilvánosan hidegséggel és érzéketlenséggel vádolta a királyi családot, és kifogásolta, hogy Károly változatlanul fenntartotta viszonyát régi barátnőjével, Camilla Parker-Bowles-zal.

Nem csoda, hogy a szívek királynője sosem találta a helyét a szigorú szabályok szerint működő családban, hiszen unta régimódi időtöltéseiket és idejétmúlt hobbijaikat, sokkal inkább a popzenét, a vásárlást és a fényképezést kedvelte. Számos világsztárral ápolt jó kapcsolatot, de kevesen tudják, hogy a Rock'n'Roll királynője volt a valódi idolja.

Károly mellett nem sokáig volt boldog a walesi hercegné. Diana egész életében csak arra vágyott, hogy Károly szeresse, ehelyett egyre magányosabb és szomorúbb lett a trónörökös mellett.
Kattints a további képekért!

29 éve halt meg Freddie Mercury - A sírból küldött karácsonyi ajándékot Elton Johnnak.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!