Sztárok

Nyilvánosságra kerültek Diana levelei: a hercegné őszintén vallott írásaiban pokoli fájdalmáról, amit Károly okozott neki

Diana barátainak, Susie-nak és Tarek Kassemnek írt 32 meghökkentő levele kerül hamarosan árverésre – mint kiderült, az írásokban a hercegné részletesen taglalta, milyen szörnyű érzéseket is váltott ki belőle a Károllyal való válási procedúra.

Teljesen tönkretette őt a válás

Diana és Károly 1981-ben kötötték össze az életüket a Szent Pál-székesegyházban: a tündérmesének a világon szinte mindenki része akart lenni, így talán nem is olyan meglepő, hogy a televízióban is közvetített esküvőt közel egymilliárdan kísérték figyelemmel. Hamar kiderült azonban, hogy a hercegi pár mesés élete csupán látszat: bár két fiuk is született, házasságuk egyáltalán nem volt jó, sőt mi több, katasztrófa volt. Az 1980-as évek végére Diana és Károly kapcsolata teljesen megromlott, amit bár próbáltak elhallgatni a média elől, nem sok sikerrel jártak: kiderült ugyanis, hogy mindketten hűtlenek voltak egymáshoz, Károly pedig gyakorlatilag egész frigyük alatt megcsalta Dianát korábbi barátnőjével, Kamillával. Diana szintén viszonyt folytatott különböző férfiakkal, így szinte magától értetődő volt, hogy nem tudnak egymás mellett élni, így 1992-ben külön költöztek, majd 1996 augusztusában hivatalosan is kimondták a válást. A procedúra azonban nagyon megviselte Dianát, aki szinte teljesen tönkrement amiatt, hogy széthullik a családja, pedig minden álma az volt, hogy két fiának, Vilmosnak és Harrynek olyan meghitt családi környezetet varázsoljon, ami neki korábban nem adatott meg. Mint kiderült, kínjairól és fájdalmáról két barátjának is őszintén vallott kézzel írott levelek formájában, amiket hamarosan árverésre is bocsátanak. Galériánkat átlapozva olvashatod a további részleteket, például megtudhatod, mik állnak a levelekben pontosan!

Diana 32 „érzelmileg nyílt és nyers megfogalmazású” levele került nyilvánosságra, melyeket a hercegné barátainak, Susie-nak és Tarek Kassemnek írt. Ezek egytől-egyig mind abból az időből valók, amikor Diana és Károly épp váltak, így a jelenlegi király exneje kendőzetlenül vallott bennük fájdalmáról és arról, mennyire tönkre tette őt az, ami történt.
Kattints a további képekért!

Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...