Sztárok

Ilyen még nem volt: Dér Heni fantasztikus videóban mutatta meg gyermekei arcát

A jeles énekesnő a közelmúltban hozta világra második gyermekét, Blankát, nemrégiben pedig egy olyan videófelvételt tett közzé az Instagramján, melyben mindkét csemetéje felbukkan.

Négytagúra bővült a család

Dér Heni szárnyal a boldogságtól: a közkedvelt énekesnő most már tényleg révbe ért a magánéletében, hiszen nemrégiben hozta világra második gyermekét, Blankát, így a családja négytagúra bővült. Az előadóművész és a Konyhafőnök című tévéműsorból ismert Bakos Gergő kislánya a nyáron született meg (Dér Heni azóta fényképet is mutatott a kicsiről). A híresség most tényleg elkényeztette kíváncsi követőit: egy olyan videót posztolt az Instagram-oldalára, melyben mindkét gyermeke feltűnik.

A videó a Best magazin számára készült családi fotózás legszívmelengetőbb pillanatait örökíti meg.
Kattints a további képekért!

A celebritás a nyáron adott életet második gyermekének, és máris szeretne visszatérni bombaformájához: Dér Heni máris birtokába vette a konditermet.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.