Horrorházasság, szexbotrány és egy kis botox – Denise Richards 50 éves lett

Hol van már Charlie Sheen és a viharos házasságuk? A sok nehézség ellenére a színésznő karrierje újra sínen van és a boldogságot is megtalálta második férje oldalán.

Hullámvölgyek

Február 17-én töltötte be az ötvenet Denise Richards, akit fiatalon a legszebb színésznők közé soroltak és egyik leggyakoribb szereplője volt a világ legszexibb nőinek listáján, ahol rendre az élmezőnyben végzett. A nyolcvanas évek végén, a gimnázium befejezése után indult be a modellkarrierje, nem sokkal később pedig már film- és sorozatszerepeket kapott. Első nagy dobása az 1997-es Csillagközi invázióban volt, innentől pedig magabiztosan elindult a világhírnév felé. Feltűnt a Vad vágyakban és a mára kultuszfilmmé emelkedett Szépségtépő versenyben is, A világ nem elég Bond-lányaként pedig szexszimbólum státuszba is emelkedett. Gyönyörű és tehetséges volt, aztán összehozta a sors egy igazi rosszfiúval…

Lapozd fel a galériánkat!

A gyönyörű színésznő 2000-ben találkozott először Charlie Sheennel egy filmforgatáson, majd egy évvel később egy újabb közös projekt során mélyült el a kapcsolatuk. Sheen hamar megkérte a színésznő kezét, felvarratták magukra a másik nevét, majd 2002 nyarán össze is házasodtak. Úgy tűnt, minden rendben van, Richards azonban 2005-ben elindította a válópert, amikor éppen második kislányukkal volt várandós.
Kattints a további képekért!

Valaha a világ leggyönyörűbb színésznője volt, ma már felismerhetetlen a sok plasztikától. Fotók!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!