Sztárok

Prostituálttal múlatta az időt öngyilkossága előtt a 29 éves színész: bipoláris zavara miatt végezhetett magával a sztár

David Strickland rövid élete alatt igencsak sok problémával és démonnal küzdött, pedig a legnagyobbak közé is emelkedhetett volna tehetségének köszönhetően, ám ez soha nem következett be idő előtti halála miatt.

Abbahagyta a gyógyszerek szedését, tragédia lett a vége

1969. október 14-én látta meg a napvilágot David Strickland, akiről hamar kiderült, hogy igencsak tehetséges a színjátszásban, így mikor szüleivel Los Angelesbe költözött, bele is vágott karrierje megalapozásába. Az igazi áttörést és hírnevet a Szeleburdi Susan című amerikai vígjátéksorozat hozta meg a számára 1996-ban, azonban a siker sem volt elég ahhoz, hogy lelki és mentális betegségein felülkerekedjen. Strickland bipoláris zavarban szenvedett, de meggyűlt a baja a kábítószerrel és az alkohollal is – halálához valószínűleg azonban végső soron az vezetett, hogy úgy döntött, abbahagyja a bipoláris zavarára felírt lítium szedését, ami egy igencsak hibás elhatározás volt részéről…

Stricklandet öt hónappal halála előtt letartóztatták kokainbirtoklás miatt: három év próbaidőre ítélték, valamint rehabra küldték őt, és épp halála napján kellett volna megjelennie a bíróságon, ami azonban sosem történt meg öngyilkossága miatt.
Kattints a további képekért!

25 évvel ezelőtt, 1998. november 8-án hunyt el Jean Marais, az Alain Delont megelőző korszak francia férfiideálja, az ezüstvászon egyik igazi legendája.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.