Sztárok

El kellett temetnie a saját fiát, mégis megőrizte optimizmusát a Dallas egykori Samanthája, aki ma már nem is a színészetből él

Linda Gray szeptemberben ünnepli 84. születésnapját. A Dallas egykori sztárja annak ellenére is megőrizte optimizmusát, hogy magánéletét több tragikus esemény is beárnyékolta.

Tíz éve bújt utoljára Samantha Ewing bőrébe

Linda Gray a Dallas Samantha Ewingjaként (az eredeti verzióban: Sue Ellen) robbant be a globális televíziózás élvonalába: a színésznő a kultikus amerikai drámasorozatban 1978 és 1989 között alakította a minden hájjal megkent, de sátáni gonoszságában is már-már szimpatikus olajvállalkozó, Jockey (J.R.) Ewing (Larry Hagman) boldogtalan sorsú feleségét. Noha szinte végig osztatlan rokonszenvvel viszonyultak hozzá a nézők, Gray karaktere a Dallas utolsó évadaiban már nem szerepelt, és csupán az utolsó részekben tért vissza egy villanásnyi epizód erejéig. A 2010-es évek elején aztán feltámasztották a sorozatot, s természetesen Samantha - és maga Gray is - visszatért, ez a széria azonban néhány - meglehetősen felemásra sikerült - évad után lekerült a képernyőről. Mindez 2014-ben történt, a világsztár azóta csak elvétve vállalt el egy-egy filmes felkérést, mára pedig szinte teljesen hátat fordított a hivatásának.

Habár a színésznő minden egyes nyilvános megjelenése és interjúja alkalmával jókedvet és derűt sugároz magából, magánéletét több tragédia is beárnyékolta.
Kattints a további képekért!

Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley egykori amerikai színésznő, a Dallas korábbi üdvöskéje, aki ma már egyáltalán nem hasonlít hajdani önmagára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...