Ha nem ma jelentik be, az évszázad legnagyobb bulija lehetett volna a Daft Punk fellépése az űrben

Nemrég bejelentették a feloszlásukat, de ez túl jó bulinak hangzott ahhoz, hogy ne legyen igaz.

A Földön feloszlottak, az űrben folytathatják?

Pár napja jött a hír, hogy feloszlik a rendkívüli népszerűségnek örvendő francia elektronikus zenei duó, a Daft Punk. A minden alkalommal sisakban feltűnő srácoknak olyan slágereket köszönhet a világ, mint amilyen a Da Funk, az Around The World, a One More Time, vagy éppen a Get Lucky – utóbbi „békeidőben” elengedhetetlen partihimnusz minden házi buliban 2013-as megjelenése óta.

A duó 1993-ban állt össze, Guy-Manuel de Homem-Christo és Thomas Bangalter a tagjai, akik egy párizsi gimnáziumban ismerkedtek meg, és indultak el világhódító útjukra. Az 1990-es évek house-mozgalma idején jelentős népszerűségre tettek szert; zenéjükben a house, techno, a 80-as évek popja vegyül a 70-es évek funkjával. Stílusuk óriási hatással volt mind az európai, mind a világ popzenéjére. Idén február 22-én egy az Electroma című filmjükből kivágott Epilogue című részlettel jelentették be, hogy karrierjüknek vége.

Feloszlásuk ellenére (vagy éppen pont búcsúzóul) még egy utolsó bulit összehoztak – na nem úgy, hanem egy áprilisi tréfa formájában.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2