A lakosság segítségét kéri Curtis

Szívmelengető dolgot tesz a rapper.

Gyűjtést szervez az UTE egyesülettel karöltve

A botrányhős most pozitív fényben tűnhet fel a médiában, miután az utóbbi időben pletykák keltek szárnyra arról, hogy Curtis visszaesett és újra drogproblémákkal küzd. Azonban ahogy arról már korábban beszámoltunk, Curtis interjúban mondta el, mi áll pontosan a Majkával való szétválása hátterében, ezek pedig korántsem drogproblémákhoz vezethetők vissza.

Most a rapper közösségioldalán kérte az emberek segítségét annak érdekében, hogy családoknak megkönnyítsék az iskolakezdést. A gyűjtés során írószereket, illetve a tisztasági csomag elemeit várják a felajánlóktól augusztus 26-ig.

Kulcsár Edina és G.w.M. boldogabbak már nem is lehetnének, ugyanis első közös gyermeküket várják – ez azt is jelenti, hogy az egykori szépségkirálynőnek hirtelen vissza kellett lépnie a szerepléstől a Dancing with the Stars harmadik évadában. Most az is kiderült, ki veszi át a helyét.

leadfotó: Curtis/Facebook

Oldalak

Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.