Sztárok

Nincs gyengébb műsorvezető Nádai Anikónál? Az énekes csúnyán beszólt a VV8 háziasszonyának

A tévénézők után most egy híresség kritizálta Nádai Anikót, Curtis például úgy gondolja, soha nem volt és nem is lesz még egy olyan gyenge műsorvezető, mint az exvillalakó. Tényleg nincs tehetsége az élő műsorokhoz az RTL Klub fekete bombázójának?

Nádai Anikónak nehezen indult a VV8

A 27 éves Nádai Anikó meglehetősen régen éli az életét a nyilvánosság előtt, így valószínűleg nem lepte meg, amikor új munkája, a Való Világ powered by Big Brother műsorvezetése kapcsán kritizálni kezdték. A fiatal anyuka korábban már dolgozott műsorvezetőként, tavasszal ő volt a Farm című reality háziasszonya. Igaz, az nem élő műsor volt. Nádai bevallottan nagyon izgult az első adások előtt, ez pedig látszott is rajta. Többször belezavarodott mondandójába, sőt, egy alkalommal a villalakók nevét felejtette el. Anikó szerencsére tisztában van vele, hogy "voltak hibák", ezért gőzerővel dolgozik azon, hogy minél gyorsabban fejlődhessen.

"Kicsit nyúzottan és fáradtan, de az elmúlt 4 nap minden percét imádtam. Voltak hibák persze, de azon vagyok, hogy tanuljak és fejlődjek! Köszönöm a pozitív és negatív kritikákat egyaránt! Ma viszont már Bence vár Titeket!" - írta az első adások után.

Sajnos vannak, akik türelmetlenek Anikóval, ők kíméletlen kritikákat fogalmaztak meg róla. A következő oldalon elolvashatod, mit írt Curtis az exvillalakóról!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?
Fashion&Beauty