Curtis luxusajándékkal lepte meg a szerelmét: ilyen autóval fogja szelni az utakat a rapper párja

Barnai Juditnak így tényleg meglett koronázva a születésnapja Curtis által.

A rapper igazi csúcsmeglepetést szeretett volna adni

Anno Curtis sikeresen hátat tudott fordítani a gondoknak, majd 2020 nyarán megismerkedett Barnai Judit profi kosárlabdázóval. A rapper a Balatonnál belevágott a közepébe, és megkérdezte a sportolót, hogy nem lenne-e kedve vele megnézni a naplementét. Onnantól már nem volt kérdés, hogy össze fognak jönni.

A páros nem tagadta, hogy voltak hullámvölgyek közöttük, és anno fel is röppentek pletykák, hogy szakítottak. Nos, a szépséges sportoló és a rapper továbbra is száz százalékosan kitartanak egymás mellett.

Ezt jól bizonyítja, hogy azóta is bőven osztanak meg közös képeket az Instagram-oldalukon. Ráadásul Curtis egy nem mindennapi ajándékkal lepte meg a kedvesét, amit a galériánkban meg is mutatunk nektek!

Curtis a csalódások miatt jóval nehezebben tudott megnyílni, és ez is okozhatott problémát a jelenlegi párjával, viszont most valóban minden felhőtlen közöttük.
Kattints a további képekért!

A 34 éves Curtis durván kifakadt a közösségi oldalán a botrányos eset miatt.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.