Cuki állatos animációs sorozatot szinkronizál a Jóbarátok sztárja

Olyan, mintha A kis kedvencek titkos életét látnánk sorozat verzióban.

HouseBroken

A HouseBroken egy amerikai felnőtt animációs szitkom. Először 2021 május 31- én mutatták be a Foxon, a rendezők: Jennifer Crittenden, Clea DuVall és Gabrielle Allan. Az első évad olyannyira jóra sikeredett, hogy berendelték a második évadot.

A HouseBroken arról szól, hogy házikedvencek összegyűlnek egy szobában, amikor a gazdájuk nincs otthon, hogy terápián vegyenek részt. A terápiás beszélgetéseken mindenki beszámol az őt nyomasztó gondokról, konfliktusokról. A beszélgetéseket egy kutyus – Honey – végzi, aki próbál értelmes tanácsokat adni, annak ellenére, hogy bolond állatokkal van körülvéve. Honey egy uszkár, és emiatt okosabb, mint a többi házikedvenc. A főszereplőt pedig más szinkronizálja, mint a Jóbarátok Phoebe-je, azaz Lisa Kudrown.

A hazai debütálásra még várnunk kell, de remélhetőleg nemsokára itthon is elérhető lesz feliratos vagy szinkronos verzióban.

leadfotó: profimedia - reddot

Jennifer Anistonnak ez az első sorozata a Jóbarátok óta, amiben szerepet vállalt, nem véletlenül! Ha a második évad is olyan lebilincselő lesz, mint az első, akkor az Apple TV hatalmas bevételre tehet szert.

Oldalak