Fedél nélkül maradt Csonka András, kénytelen volt a kocsijában aludni

Ha csak egy rövid időre is, de hajléktalan lett Csonka András, mikor egy átdolgozott nap után nem sikerült bejutnia a bérelt lakásába.

Egy szerencsétlen éjszaka

Csonka Andrást a napokban a napfény városába, Szegedre köti a munkája, a színész itt próbálja ugyanis az Apácashow című darabot, ez a meló pedig bizony néha akár hajnalig is elhúzódhat. Ez egy olyan tapasztalt és profi színésznek, mint Csonka András már nem okoz meglepetést, de az még neki is új volt, ami kedd este történt vele: egy apró figyelmetlenség miatt ugyanis nem sikerült bejutnia az ideiglenesen kivett lakásába.

A sztorit, amit a Blikk szúrt ki, először az Instagram-történetében mesélte el. Szerencsére sikerült nagyon higgadtan és viccesen hozzáállnia a nem mindennapi eseményhez.

Fél háromtól háromig próbáltam bejutni a házba, ahol a lakás van, amit bérelek. Nem sikerült: kapukód nem működik, kulcs nem működik, én azonban nem fogok vadidegen embereket hajnalban felcsöngetni, hogy engedjenek be, mert megköveznek” – mesélte közösségi oldalán a színész, akinek nem sikerült elérnie a lakás tulajdonosát, ezért végül úgy döntött, az autójában tér nyugovóra, mert már a közeli szállodában sem volt egyetlen szabad szoba sem.

Mondhatnám, hogy megágyaztam, de igazából baromi kényelmetlen az egész” – mutatta Csonka az átmeneti szállását a 24 óra múltán eltűnő Instagram-sztorijában, ahol végül mindössze két órát tudott aludni, tisztálkodni pedig az egyetem biztonsági őrének segítségével sikerült egy mosdóban.

Reggel aztán a lakás tulajdonosa is jelentkezett és bocsánatot kért. Mint később kiderült, egy számmal rövidebb kapukódot adott meg a színésznek, ezért nem sikerült bejutnia az épületbe. András szerencsére nem haragudott, sőt, úgy gondolja, egy új élménnyel gazdagodott.

A háromgyerekes sztárfodrász szigorú apának tartja magát, azonban nőügyekről szívesen beszélget fiaival, akiket rendszeresen tanácsokkal lát el az udvarlást illetően.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak