Csongrádi Katán 69 évesen nem fog az idő, tökéletes alakjával leveszi a férfiakat a lábukról – fotók

Csongrádi Kata túl a hatvanon is elképesztő formában van: a színésznő-énekesnőről a napokban felkerült az internetre egy dögös bikinis fotó, a látvány pedig nemcsak a férfiak, hanem a filmes szakma tetszését is elnyerte.

Szexi és fitt

Csongrádi Kata ereiben szó szerint művészvér csordogál: dédanyja Stupniczky Sidonia operaénekesnő, nagyanyja Ila Mária primadonna, nagyapja B. Polgár Béla színész, édesanyja pedig Csongrádi Mária színész-rendező volt. Miután 1971–1974 között elvégezte tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán musical szakon, a Budapesti Operettszínház tagja lett, ahonnan 15 év után távozott. A következő években erősítette a Mikroszkóp Színpad és a Budapesti Kamaraszínház társulatát is, majd önálló riportműsora lett a Szív TV-ben, de a Budapest TV-ben Zenés Kataságok címen és Halló, itt Csongrádi Kata! címen is volt saját műsora. A sokoldalú művésznő ezotériával is foglalkozik, emellett népszerű íróként és színpadi művek szerzőjeként is keresi a kenyerét. A sok munka mellett azonban arra is marad energiája, hogy figyelmet fordítson a testi-lelki egészségre, aminek meg is van az eredménye: a 69 éves híresség elképesztő alakra lehet büszke, melyet jól bizonyít legfrissebb, bikinis fotója is. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan fest Csongrádi Kata:

Kevesen mondhatják el magukról, hogy túl a hatodik X-en is olyan fittek, mint Csongrádi Kata. A színésznő-énekesnő nem fél megmutatni a nagyvilágnak elképesztő alakját, melyre külföldi filmesek is felfigyeltek.
Kattints a további képekért!

Jessica Lange az 1976-os King Kong szőke szépségeként vált közismertté, és még ma is számos népszerű produkcióba hívják. Noha a színésznő ma már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is pontosan olyan gyönyörű, mint egykoron.

Leadfotó: MTI/ Zih Zsolt

Oldalak