Eszméletlen édes családi fotót posztolt Gulácsi Péter - Kisfia pont ma két éves

Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a német RB Leipzig kapusa, aki a sportban elért sikerei mellett, boldog családapa. Hamarosan bővül a kis család, hiszen nemsokára megérkezik második közös gyermekük, ám előtte még egy hatalmas ünneplés vár rájuk, hiszek kisfiuk éppen ma töltött be a két évet.

Ünnepnap

A 31 éves Gulácsi Péter a Sándor Károly Akadémia neveltje, 2007. augusztus 13-án 1+2 éves szerződés keretében került az angol Liverpool együtteséhez, ahonnan kölcsönadták több alsóbb osztályú csapathoz. Gulácsi meghatározó embere volt az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokság U20-as magyar labdarúgó-válogatott keretének, amely bronzérmet szerzett. A 2019–2020-as Bajnokok Ligájában a Leipzig a negyeddöntős legyőzésével bejutott a sorozat elődöntőjébe, Gulácsi pedig az első magyar labdarúgó lett - Willi Orbannal együtt - aki eljutott a legrangosabb európai kupasorozat ezen szakaszába.

"Bármilyen európai topcsapatban kezdene. A BL-elődöntőre készül, sok tapasztalata van, és megbízható is. Ez nagyon imponáló lenne bármelyik edzőnek”

– mondta róla Xavi Vallejo, Gulácsi liverpooli kapusedzője.

A sportban elért sikerei mellett magánélete is irigylésre méltó, hiszen boldog házasságban élnek szerelmével, Gulácsi-Vígh Dianával, akivel most várják második közös gyermeküket, míg kisfiuk éppen ma töltötte be a két évet. Isten éltesse sokáig!

Már a terhessége alatt is megcsalta a párja, sőt, a húga barátnőjét is ágyba csalta, a Kardashian-lány azonban mindig megbocsájtott. Az újabb félrelépés viszont sokkolja a világot is.

Leadfotó, forrás: Wikipedia

Oldalak